Mieszanka do produkcji biszkopcików doskonale nadaje się do multidropów
Opakowanie 10 kg
100% mieszanka na ciasto biszkoptowe do produkcji rolad.
Opakowanie 10 kg
100% mieszanka do produkcji biszkoptów czekoladowych.
Opakowanie 10 kg
100% mieszanka na ciasto biszkoptowe do produkcji spodów pod torty oraz kapsli pod ciasta.
Opakowanie 10 kg
To bardzo wilgotne ciasto czekoladowe doskonale nadaje się do produkcji ciast z owocami, kremami itp.
Receptura podstawowa:
BLACK JACK 1000 g
jaja 200 g
olej 450 g
woda 200 g
Delikatne ciasto czekoladowe pod ciasta z owocami, blaty oraz babki.
Opakowanie 10 kg
To delikatne ciasto biszkoptowo-tłuszczowe z dodatkiem jogurtu idealnie sprawdza się pod ciasta z owocami.
Receptura podstawowa:
1000 g
jaja 400 g
olej 400 g
woda 50 g
To delikatne ciasto z dodatkiem jogurtu oraz jaj w proszku. Świetnie sprawdza się jako ciasto z owocami.
Receptura podstawowa:
JOGO z jajem 1000 g
olej 400 g
woda 450 g
To delikatne ciasto biszkoptowo-tłuszczowe długo zachowujące świeżość. Doskonale nadaje się do produkcji babek, blatów oraz keksów.
Receptura podstawowa:
Puszek 1000 g
jaja 450 g
woda 100 g
100% mieszanka do produkcji słonego ciasta kruchego pod przekąski dla gastronomii.
Opakowanie 10 kg
100% mieszanka do produkcji ciasta kruchego na spody, herbatniki. Doskonale sprawdza się w obróbce maszynowej.
NOWOŚĆ!
Mieszanka do produkcji puszystych waniliowych babeczek.
Opakowanie 10 kg
Mieszanka do produkcji biszkopcików doskonale nadaje się do multidropów
Opakowanie 10 kg
To 100% mieszanka do produkcji ciasta półfrancuskiego.
NOWOŚĆ!
To 100% mieszanka na ciasto biszkoptowe do produkcji rolad.
Receptura podstawowa:
ROLADA1000 g
jaja 600 g
woda 200 g
To 100% mieszanka na ciasto biszkoptowe do produkcji spodów pod torty oraz kapsli pod ciasta.
Receptura podstawowa:
TORTY 1000 g
jaja 600 g
woda 200 g
To 20% koncentrat do produkcji ciasta biszkoptowego na rolady, ranty tortowe itp.
Receptura podstawowa:
BISZKOPT 250 g
Mąka pszenna 350 g
cukier 400 g
jaja 600 g
woda 200 g
20% Koncentrat do produkcji babek piaskowych.
Opakowanie 10 kg
20% Koncentrat do produkcji ciasta jogurtowego.
Opakowanie 10 kg
10% Koncentrat do produkcji pączków i ciasta drożdżowego.
Opakowanie 10 kg