• producent mieszanek spożywczych wielkopolskie

    MIESZANKI CUKIERNICZE

BISZKOPCIKI SZPRYCOWANE

Mieszanka do produkcji biszkopcików doskonale nadaje się do multidropów
Opakowanie 10 kg


BISZKOPT ROLADA 100%

100% mieszanka na ciasto biszkoptowe do produkcji rolad.
Opakowanie 10 kg


BISZKOPT CZEKOLADOWY 100%

100% mieszanka do produkcji biszkoptów czekoladowych.
Opakowanie 10 kg


BISZKOPT TORTY 100%

100% mieszanka na ciasto biszkoptowe do produkcji spodów pod torty oraz kapsli pod ciasta.
Opakowanie 10 kg


CIASTO CZEKOLADOWE BLACK JACK

To bardzo wilgotne ciasto czekoladowe doskonale nadaje się do produkcji ciast z owocami, kremami itp.
Receptura podstawowa:
BLACK JACK 1000 g
jaja 200 g
olej 450 g
woda 200 g


CIASTO CZEKOLADOWE CHOCO

Delikatne ciasto czekoladowe pod ciasta z owocami, blaty oraz babki.
Opakowanie 10 kg


CIASTO JOGURTOWE JOGO

To delikatne ciasto biszkoptowo-tłuszczowe z dodatkiem jogurtu idealnie sprawdza się pod ciasta z owocami.
Receptura podstawowa:
1000 g
jaja 400 g
olej 400 g
woda 50 g


CIASTO JOGURTOWE JOGO Z JAJEM

To delikatne ciasto z dodatkiem jogurtu oraz jaj w proszku. Świetnie sprawdza się jako ciasto z owocami.
Receptura podstawowa:
JOGO z jajem 1000 g
olej 400 g
woda 450 g


BABKA PIASKOWA PUSZEK

To delikatne ciasto biszkoptowo-tłuszczowe długo zachowujące świeżość. Doskonale nadaje się do produkcji babek, blatów oraz keksów.
Receptura podstawowa:
Puszek 1000 g
jaja 450 g
woda 100 g


CIASTO KRUCHE SŁONE

100% mieszanka do produkcji słonego ciasta kruchego pod przekąski dla gastronomii.
Opakowanie 10 kg


MIESZANKA NA CIASTO KRUCHE

100% mieszanka do produkcji ciasta kruchego na spody, herbatniki. Doskonale sprawdza się w obróbce maszynowej.
NOWOŚĆ!


MUFFIN BIAŁY

Mieszanka do produkcji puszystych waniliowych babeczek.
Opakowanie 10 kg


MUFFIN CZEKOLADOWY

Mieszanka do produkcji biszkopcików doskonale nadaje się do multidropów
Opakowanie 10 kg


MIESZANKA NA CIASTO PÓŁFRANCUSKIE

To 100% mieszanka do produkcji ciasta półfrancuskiego.
NOWOŚĆ!


MIESZANKA BISZKOPTOWA ROLADA

To 100% mieszanka na ciasto biszkoptowe do produkcji rolad.
Receptura podstawowa:
ROLADA1000 g
jaja 600 g
woda 200 g


MIESZANKA BISZKOPTOWA TORTY

To 100% mieszanka na ciasto biszkoptowe do produkcji spodów pod torty oraz kapsli pod ciasta.
Receptura podstawowa:
TORTY 1000 g
jaja 600 g
woda 200 g

  • producent dodatków cukierniczych wielkopolskie

    KONCENTRATY

KONCENTRAT BISZKOPT 20%

To 20% koncentrat do produkcji ciasta biszkoptowego na rolady, ranty tortowe itp.
Receptura podstawowa:
BISZKOPT 250 g
Mąka pszenna 350 g
cukier 400 g
jaja 600 g
woda 200 g


KON. BABKA PIASKOWA 20%

20% Koncentrat do produkcji babek piaskowych.
Opakowanie 10 kg


KONCENTRAT CIASTO JOGURTOWE 20%

20% Koncentrat do produkcji ciasta jogurtowego.
Opakowanie 10 kg


Koncentrat PĄCZKI 10%

10% Koncentrat do produkcji pączków i ciasta drożdżowego.
Opakowanie 10 kg